vriskontas-isorropia-stin-epagelmatiki-kai-prosopiki-zoiΒιωματικό Εργαστήριο 

Διοργάνωση: Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης «Ψ-Χ»

Εισηγήτρια: Άννα Μαρία Χρονοπούλου, Σύμβουλος Επαγγελματικής Καθοδήγησης- Career Coach

 


«Τώρα, τώρα, μόλις στείλω αυτό το email, κάνω κι αυτό το σύντομο τηλεφώνημα και φεύγω γραμμή για το σπίτι, το γυμναστήριο, το γιατρό, μια βόλτα με τις φίλες, να περάσω κι απ’ τη μητέρα μου να δω λίγο πώς είναι, να σταματήσω δέκα λεπτάκια και στο super market να πάρω δυο πράγματα, να πάω κι απ’ το καθαριστήριο, να, να, να….»

Αν η ζωή κυλάει χωρίς να την πολύ-καταλαβαίνουμε, αν η δουλειά απορροφά περισσότερη από τη μισή ενέργεια της ημέρας, αν ποτέ δεν προλαβαίνουμε τη γυμναστική, το καφεδάκι με τις φίλες ή, ακόμη χειρότερα, εκείνη την επίσκεψη στο γιατρό που όλο αναβάλλουμε, είναι ώρα να θυμηθούμε τις προτεραιότητές μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε επιλογές. Αν η επιθυμία μας είναι να έχουμε ισορροπία ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια της ζωής, ακόμη και τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα, ακόμη και μες στη μέση της κρίσης, ακόμη και με την αβεβαιότητα που επικρατεί στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, τότε ναι, έχουμε και επιλογές και τη δυνατότητα να τις πραγματοποιήσουμε!

Όποια κι είναι η αιτία που τη χάσαμε, σ’ αυτό το εργαστήριο, θα βρούμε πώς μπορούμε να επαναφέρουμε στη ζωή μας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κάνοντας συγκεκριμένα βήματα και πετυχαίνοντας μικρές, καθημερινές νίκες!

 

Στις 12 Νοεμβρίου προηγήθηκε ομιλία με θέμα την εργασία στα χρόνια της κρίσης:
http://psy-che.gr/782/i-doulia-mou-sta-chronia-tis-krisis/

Στις 3 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί εργαστήριο με τίτλο: «Τι χρειάζομαι για ν’ ακολουθήσω το όνειρό μου»:
http://psy-che.gr/789/ti-chriazome-gia-n-akolouthiso-to-oniro-mou/

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Άννα Μαρία Χρονοπούλου είναι επικοινωνιολόγος και έχει ειδικευτεί στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Coaching). Ως Manager του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για το Ανθρώπινο Δυναμικό της ICAP είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Eπανατοποθέτησης (Outplacement) και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης σε Θέματα Καριέρας (Career Coaching). Παράλληλα, είναι υπεύθυνη για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Καθοδήγησης του Κέντρου Προσωπικής Ανάπτυξης Women for Life.

Μέχρι σήμερα, έχει αφιερώσει περισσότερες από 2.600 ώρες  σε ατομικές συνεδρίες Coaching με στελέχη πωλήσεων, marketing, οικονομικής διεύθυνσης, διοίκησης, χρηματοοικονομικών, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, μηχανικούς και νομικούς, που προέρχονταν από τις αγορές του φαρμάκου, των τραπεζών, των καταναλωτικών προϊόντων, της πληροφορικής, των επαγγελματικών υπηρεσιών, των χημικών, των καλλυντικών, των τηλεπικοινωνιών,  των ασφαλειών, του αυτοκινήτου, των καπνικών και των καυσίμων. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε μεγάλης κλίμακας έργα αξιολογήσεων προσωπικού. Έχει υλοποιήσει ομαδικές συνεδρίες coaching για θέματα επιχειρηματικότητας ή διαχείρισης καριέρας (για περισσότερες από 350 ώρες), ενώ υπήρξε λέκτορας σε αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Νωρίτερα, η Άννα Μαρία εργάστηκε ως Διευθύντρια  Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην KANTOR Management Consultants, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας στην KPMG, και στέλεχος Επικοινωνίας σε ομίλους διαφημιστικών εταιρειών και Μ.Μ.Ε.

Πιστοποιημένη αξιολογήτρια προσωπικότητας από τη Hogan Assessments και Coach, είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού  (ALBA Graduate Business School), στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και τη Διοίκηση Μέσων Επικοινωνίας (Boston University, ΗΠΑ), και πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και  ΜΜΕ από το  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνία υλοποίησης κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα
Χώρος: Women for Life
Διεύθυνση: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό
Πρόσβαση:   Μετρό: στάσεις Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα
Τρόλλευ: γραμμές 13 και 14 (τέρμα: Πλατεία Αγίας Σοφίας)
Λεωφορείο: γραμμές 036, 140, 402 (στάση: Σχολείο) και 046, 242 (στάση: Βλάχου)
Διαθέσιμο parking

Κόστος: για δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 28/11, 25 ευρώ. Μετά τις 28/11: 30 ευρώ
Έκπτωση 10% σε ανέργους & φοιτητές
Εγγραφή και στα 2 εργαστήρια («Τι χρειάζομαι για ν’ ακολουθήσω το όνειρό μου»): 50 ευρώ, για δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 15/11, 45 ευρώ

Τηλ. για πληροφορίες & κρατήσεις: 693 2653530, Καλλιόπη Κεραμιδά

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό απαιτείται κράτηση εγκαίρως.

 

Διοργάνωση

psy-che_med

psychografimata_logo_new

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here