ti-xreiazomai-gia-n-akolouthiso-to-oneiro-mouΒιωματικό Εργαστήριο

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ 28/11

Διοργάνωση: Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης «Ψ-Χ»

Εισηγήτρια: Άννα Μαρία Χρονοπούλου, Σύμβουλος Επαγγελματικής Καθοδήγησης- Career Coach

Ίσως είστε υπάλληλος γραφείου, καλλιτέχνης, δασκάλα, θεραπεύτρια, στέλεχος επιχείρησης, ή νηπιαγωγός… ή ακόμη και έμπορος, γιατρός, web designer, επιχειρηματίας ή ηλεκτρολόγος… ίσως διδάσκετε γιόγκα, φτιάχνετε κοσμήματα ή ασχολείστε με τις πωλήσεις…

Οι περισσότεροι από εμάς, κατά κανόνα κάπου γύρω στα 18 μας χρόνια, τραβήξαμε μια γραμμή που μας οδήγησε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα επαγγελματικά. Είτε είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά μας είτε όχι, έχουμε πάντα την ευκαιρία και την υποχρέωση στον εαυτό μας να ρωτάμε κάθε τόσο «Είσαι ευτυχισμένη/ος με αυτή τη δουλειά; Yπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να κάνεις; Υπάρχει μια άλλη δουλειά που θα σε κάνει να νιώσεις ότι προσφέρεις; Υπάρχει κάποιο άλλο αντικείμενο στο οποίο θα πετύχεις τόσο που οτιδήποτε άλλο θα σου φαίνεται ασήμαντο;»

Σ’ αυτό το εργαστήριο θα σκιαγραφήσουμε την ιδανική για εμάς επαγγελματική συνθήκη και θα διερευνήσουμε τρόπους  να την φέρουμε, σιγά-σιγά, στη ζωή μας, ακόμη και μέσα στην κρίση!

Στις 12 Νοεμβρίου προηγήθηκε ομιλία με θέμα την εργασία στα χρόνια της κρίσης:
http://psychografimata.com/31603/i-doulia-mou-sta-chronia-tis-krisis/

Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει εργαστήριο με τίτλο «Βρίσκοντας ισορροπία στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μου»:
http://psy-che.gr/787/vriskontas-isorropia-stin-epangelmatiki-ke-prosopiki-zoi-mou/

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Άννα Μαρία Χρονοπούλου είναι επικοινωνιολόγος και έχει ειδικευτεί στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Coaching). Ως Manager του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για το Ανθρώπινο Δυναμικό της ICAP είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Eπανατοποθέτησης (Outplacement) και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης σε Θέματα Καριέρας (Career Coaching). Παράλληλα, είναι υπεύθυνη για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Καθοδήγησης του Κέντρου Προσωπικής Ανάπτυξης Women for Life.

Μέχρι σήμερα, έχει αφιερώσει περισσότερες από 2.600 ώρες  σε ατομικές συνεδρίες Coaching με στελέχη πωλήσεων, marketing, οικονομικής διεύθυνσης, διοίκησης, χρηματοοικονομικών, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, μηχανικούς και νομικούς, που προέρχονταν από τις αγορές του φαρμάκου, των τραπεζών, των καταναλωτικών προϊόντων, της πληροφορικής, των επαγγελματικών υπηρεσιών, των χημικών, των καλλυντικών, των τηλεπικοινωνιών,  των ασφαλειών, του αυτοκινήτου, των καπνικών και των καυσίμων. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε μεγάλης κλίμακας έργα αξιολογήσεων προσωπικού. Έχει υλοποιήσει ομαδικές συνεδρίες coaching για θέματα επιχειρηματικότητας ή διαχείρισης καριέρας (για περισσότερες από 350 ώρες), ενώ υπήρξε λέκτορας σε αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Νωρίτερα, η Άννα Μαρία εργάστηκε ως Διευθύντρια  Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην KANTOR Management Consultants, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας στην KPMG, και στέλεχος Επικοινωνίας σε ομίλους διαφημιστικών εταιρειών και Μ.Μ.Ε.

Πιστοποιημένη αξιολογήτρια προσωπικότητας από τη Hogan Assessments και Coach, είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού  (ALBA Graduate Business School), στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και τη Διοίκηση Μέσων Επικοινωνίας (Boston University, ΗΠΑ), και πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και  ΜΜΕ από το  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνία: Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα: 17.00 – 19.30

Χώρος: Women for Life
Διεύθυνση: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό
Πρόσβαση: Μετρό: στάσεις Κατεχάκη ή Εθνική Άμυνα
Τρόλλευ: γραμμές 13 και 14 (τέρμα: Πλατεία Αγίας Σοφίας)
Λεωφορείο: γραμμές 036, 140, 402 (στάση: Σχολείο) και 046, 242 (στάση: Βλάχου)
Διαθέσιμο parking

 

Κόστος: για δήλωση συμμετοχής μέχρι τις  28/11, 25 ευρώ. Μετά τις 28/11: 30 ευρώ
Έκπτωση 10% σε ανέργους & φοιτητές
Εγγραφή και στα 2 εργαστήρια (Δείτε εδώ το «Βρίσκοντας ισορροπία στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μου»): 50 ευρώ, για δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 28/11, 45 ευρώ

Πηγή: http://psychografimata.com/31752/ti-chriazome-gia-n-akolouthiso-to-oniro-mou/

Τηλ. για πληροφορίες & κρατήσεις: 693 2653530, Καλλιόπη Κεραμιδά

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό απαιτείται κράτηση εγκαίρως.

 

Διοργάνωση

psychografimata_logo_new

Psy-che_med

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here