«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»
«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»
«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»

Από τα Ψυχο-γραφήματα

Λένε ότι τα καλά βιβλία φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Μ’ αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, στα Ψυχο-γραφήματα σκεφτήκαμε να κάνουμε ομάδα ψ-ανάγνωσης για να έρθουμε πιο κοντά με τους αναγνώστες μας και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα βιβλία ψυχολογίας.

Ξεκινήσαμε στην Αθήνα με συναντήσεις στο βιβλιοκαφέ Έναστρον (οι οποίες συνεχίζονται) και επεκτεινόμαστε με διαδικτυακές «συναντήσεις» εξ’ αποστάσεως (ONLINE) για να μπορεί να συμμετέχει κανείς οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Σ’ αυτές τις διαδικτυακές «συναντήσεις» θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με άλλους την αγάπη σας για τα βιβλία, να εξερευνήσετε αγαπημένα σας θέματα, να διατυπώσετε ερωτήσεις ή να δώσετε απαντήσεις σε προβληματισμούς σας, αλλά και να διαβάσετε βιβλία που θέλατε από καιρό και συνεχώς αναβάλλατε.

Κάθε μήνα θα ορίζεται ένα συγκεκριμένο βιβλίο για ανάγνωση και οι συζητήσεις θα γίνονται με την καθοδήγηση της επικοινωνιολόγου Ελεάνας Πανδιά.

Αν αρέσει και σ’ εσάς η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας και οι συζητήσεις γύρω από τα θέματά τους, τότε αυτή η ομάδα είναι για εσάς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κόστος: 25 ευρώ/μήνα – 4 μήνες: 80 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής: seminaria@psy-che.gr

Τηλ. για πληροφορίες: 6977 500 954  (Ελεάνα Πανδιά)

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

 

Διοργάνωση

Psychografimata_logo_NEW_small

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενδιαφέρον βρήκα την ομάδα Ψ- ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ,θα ήθελα συμμετοχή,επίσης εύχομαι στην κα Ελεάνα Πανδιά,Καλή και Δημιουργική Χρονιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here