Αυτός που έχει μάτια να δει κι αφτιά ν’ ακούσει, σύντομα θα πειστεί ότι κανένας θνητός δεν μπορεί να κρατήσει μέσα του κανένα μυστικό. Αν τα χείλη του είναι σφραγισμένα, θα φλυαρεί με τις άκρες των δακτύλων του
S.Freud.

Διοργάνωση: Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης

Εισηγήτρια: Δρ. Αρτεμίου Αναστασία

Ένα εξ’ αποστάσεως σεμινάριο για τη μη λεκτική επικοινωνία και τη σωματική έκφραση για όσους θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, να μπορούν να ελέγχουν την εικόνα τους και να διαβάζουν όσους έχουν απέναντί τους.

Εάν επιθυμείς να:

  • Βελτιώσεις τις σχέσεις σου
  • Διαχειρίζεσαι με άνεση κάθε συζήτηση
  • Απομακρύνεις όσους σου μεταδίδουν αρνητικά νοήματα στην επικοινωνία
  • Μεταφράζεις χειρονομίες και συμπεριφορές
  • Κάνεις δυναμικές πωλήσεις και να κλείνεις κάθε επαγγελματική σου συμφωνία
  • Κάνεις πετυχημένες παρουσιάσεις

…Τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σένα.

Κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων που διαρκεί το σεμινάριο θα γίνει βιωματική προσέγγιση των ακόλουθων θεματικών ενοτήτων:

  • Ενεργοποίηση του σώματος και της φαντασίας & μικροί αυτοσχεδιασμοί – Σωματικό λεξιλόγιο
  • Καλλιέργεια ενσυναίσθησης – διαμόρφωση αισθητικών κριτηρίων
  • Ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης
  • Εκφραστική / νοηματική ανάγνωση
  • Δημόσια ομιλία – Ασκήσεις αφήγησης
  • Ασκήσεις φαντασίας – Θεατρικές τεχνικές

Μέσα από πρακτικές ασκήσεις θα μάθεις να διαβάζεις τις σιωπηλές προτάσεις και να τις παραβάλλεις με ακρίβεια με τις προφορικές προτάσεις ενός άλλου ατόμου καθώς και να ερμηνεύεις σωστά τη διάθεσή του. Η παρατήρηση των χειρονομιών κατά ομάδες και η συμφωνία του προφορικού και μη προφορικού καναλιού, είναι τα κλειδιά για την ακριβή ερμηνεία της γλώσσας του σώματος.

 

“Πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που γνώρισα τη μη λεκτική επικοινωνία σε τόσες διαστάσεις, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν!  Εξαιρετική η εισηγήτρια! Πολύ βοηθητικές και χρήσιμες οι ασκήσεις που μας πρότεινε κάθε εβδομάδα!  Μπράβο της για τη δουλειά της και για το πάθος της γι’ αυτό που κάνει!”
X.A., Αθήνα

 

Τι χρειάζεται να ξέρω για να συμμετέχω online;

Το σεμινάριο πραγματοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, θα υπάρχει ακριβής καθοδήγηση. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όλες οι «συζητήσεις» και ασκήσεις θα γίνονται γραπτώς. Δεν χρειάζεται παρακολούθηση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Αρτεμίου Αναστασία είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων M.B.A., MA in Public Relations, Msc in Teaching Adults, Msc in Organizational and Business Psychology και PhD in Counselling and Supervising. Επίσης, έχει αποκτήσει μια σειρά από diplomas και post graduate diplomas κυρίως πάνω στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση κρίσεων, στη φιλοξενία, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και στις διαπραγματεύσεις. Είναι μέλος του BPS.

Η επαγγελματική της εμπειρία μετρά 27 έτη με κύρια ενασχόληση τη διοίκηση, τις πωλήσεις, την εκπαίδευση ενηλίκων, τη συμβουλευτική και είναι Chartered Business Administrator. Έχει ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις στην πολιτική και τον κινηματογράφο. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» ως αρθρογράφος, έχει γράψει συγγράμματα για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, μικρά θεατρικά για παιδιά στην αγγλική γλώσσα και σύντομα ολοκληρώνει το πρώτο της μυθιστόρημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνίες: 6 Φεβρουαρίου  –  18 Μαρτίου 2020  (6 εβδομάδες)

Κόστος: 140 € (σε 2 δόσεις)
10% έκπτωση σε ανέργους, φοιτητές & συνταξιούχους

Email γραμματείας για εγγραφές: info@expressingmyself.gr

Email εισηγήτριας για πληροφορίες περιεχομένου: artemiouanastasia.pr@gmail.com

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την εγγραφή σας απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, καθώς στις ομάδες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων και συμπληρώνονται γρήγορα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και στείλτε τη στο  info@expressingmyself.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here