Όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να συμμετέχεις στα εξ’ αποστάσεως σεμινάρια ψυχολογίας που προσφέρουμε στο Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης.

Μέσα από την ειδική ηλεκτρονική (online) πλατφόρμα μπορείς να συμμετέχεις σε βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια ψυχολογίας από την άνεση του σπιτιού σου, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα ή μέρα της εβδομάδας.

Εάν ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ανάπτυξη, θέλεις ν’ αυξήσεις την αυτογνωσία σου, και να βελτιώσεις τη ζωή σου, η απόσταση και ο χρόνος δεν είναι πια εμπόδια.

Τι χρειάζεται να ξέρω για να συμμετέχω online;

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Δίνονται ακριβείς οδηγίες και υπάρχει πάντοτε καθοδήγηση και βοήθεια. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν χρειάζεται παρακολούθηση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα.

Τι να μην περιμένω

Τα σεμινάρια δεν μπορούν ν’ αντικαταστήσουν ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ή την επίσκεψη σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

————————————————————————-

Τα διαδικτυακά (online) σεμινάρια διεξάγονται με την καθοδήγηση έμπειρων ψυχολόγων και είναι βιωματικά. Γι’ αυτό το λόγο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση.

Δες όλα τα τρέχοντα διαδικτυακά σεμινάρια ΕΔΩ.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα μέσα της φόρμας επικοινωνίας.

Για μαθαίνεις εγκαίρως όλα τα νέα σεμινάριά μας κάνε εγγραφή στο newsletter μας ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here