“True Happiness and Power Lies in Κnowing Ourselves”

Διοργάνωση: Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης

Εισηγήτρια: Σοφία Κλώτσα, Συμβουλευτική και Οικογενειακή Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ζωής και Καριέρας
M.S. in Counseling & Family Therapy, LaVerne University
M.S. in Communications & MBA in Leadership, Boston University
Certified Trainer PET & ΤΕΤ (Parent & Τeacher Effectiveness Training)
Certified MBTI Personality Type & Career Development Counselor
Certified Coach in “The Science of Happiness & Well-Being”

——————————————————————————-

Ένα εξ’ αποστάσεως εργαστήριο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου ώστε να ζήσεις μια ολοκληρωμένη ζωή!

Το online αυτό εργαστήριο διαρκεί 4 εβδομάδες κι απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να βρουν σε ποιο τύπο προσωπικότητας (personality type) ανήκουν.

Το Personality Type θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές αναλύσεις προσωπικότητας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο.  Αναλύει την προσωπικότητα του καθενός μας καθώς και όλα τα πράγματα επαγγελματικά -αλλά και σαν χόμπι και εθελοντικά- που μας ταιριάζει να κάνουμε στη ζωή μας σύμφωνα με την προσωπικότητα που έχουμε.

Σ’ αυτή την πρώτη ενότητα βρίσκουμε τις 4 πιο σημαντικές διαστάσεις της προσωπικότητας μας, που οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πως -όταν τις γνωρίσουμε- μας βοηθούν να κάνουμε πιο σωστές επιλογές στη ζωή μας, και σαν αποτέλεσμα να είμαστε πιο ευτυχισμένοι.

 

Εάν θέλεις να:

  • Μάθεις σε ποιο τύπο προσωπικότητας ανήκεις
  • Καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου
  • Κάνεις πιο σωστές επιλογές στη ζωή σου
  • Είσαι πιο αποτελεσματικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου
  • Είσαι πιο ευτυχισμένος από τη ζωή σου

Τότε αυτό το εργαστήριο είναι για σένα!

Αυτό το εργαστήριο αποτελεί την Α’ ενότητα της ανάλυσης Personality Type. Για όποιον επιθυμεί θ’ ακολουθήσει η Β’ ενότητα  «Η Φόρμουλα για Προσωπική και Επαγγελματική Επιτυχία» και η Γ’ ενότητα «Πως να χρησιμοποιήσουμε αυτά που μάθαμε για τον εαυτό μας στην ζωή μας». Η παρακολούθηση της κάθε ενότητας προϋποθέτει την παρακολούθηση της προηγούμενης.

Μάθετε περισσότερα για την Ανάλυση Προσωπικότητας εδώ:
PERSONALITY TYPE

Σημείωση:

Το βασικό εκπαιδευτικό υλικό (θεωρία και ασκήσεις) προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, ενώ, κάποιο μέρος του συμπληρωματικού οπτικοακουστικού υλικού μπορεί να διατίθεται και στην Αγγλική γλώσσα.

Τι χρειάζεται να ξέρω για να συμμετέχω online;

Το εργαστήριο πραγματοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, θα υπάρχει ακριβής καθοδήγηση. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όλες οι «συζητήσεις» και ασκήσεις θα γίνονται γραπτώς. Δεν χρειάζεται παρακολούθηση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Σοφία Κλώτσα είναι Counseling Psychologist &Personal and Business Development Coach, μεειδίκευση σε θέματα Happiness. Έχει τρία masters: MS in Counseling & Family Therapy από το La Verne University στην California, καθώς και MBA in Leadership και MS in Communications από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Είναι Certified Instructor in Effective Communication Techniques for parents, teachers and professionals, in Personal and Business Development, καθώς και στο The Science of Happiness & Well-Being από το Yale University. Έχει λάβει μέρος σε διάφορα Life Coaching seminars στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο Coaching Academy του Λονδίνου.

Είναι η συγγραφέας του best seller βιβλίου «H Απόφαση της Ευτυχίας: Πώς να πετύχετε ότι θέλετε στη ζωή σας», Εκδόσεις Καστανιώτη.

Έχει εκδώσει πολλά άρθρα life coaching και ψυχολογίας πάνω σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, ισορροπίας και ευτυχίας, σε γνωστά περιοδικά και sites όπως Shape, Ladylike, Cosmo, 4moms, themamagers, Love Youself/Καθημερινή, Woman Symbol, Lipstick και τώρα ξεκινάει το δικό της blog.

‘Εχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες, agencies, και media groups στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως η Danone/Activia, World Profile Group, Valuecom, Μedia24, κ.α. Kαθώς και με πολλά σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως όπως το Κολλέγιο Αθηνών, τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα, το Play & Learn School, κ.α.

Κάνει σεμινάρια και workshops τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε εταιρείες αλλά και σε ιδιώτες, όπως το «Happiness Workshop» που έγινε στην Ιορδανία το 2015 και το «Find your Life Purpose» που έγινε στη Φιλανδία το 2017. Τα σεμινάρια της είναι συνήθως πάνω σε θέματα προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, αυτογνωσίας, επιτυχίας και πάνω από όλα ευτυχίας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:

Έναρξη: 13 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια: 4 εβδομάδες
Κόστος: 140 € (σε 2 δόσεις)

Email γραμματείας για εγγραφές: info@expressingmyself.gr 
Email εισηγήτριας για πληροφορίες περιεχομένου: sophiaklotsa@gmail.com

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την εγγραφή σας απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, καθώς στις ομάδες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων και συμπληρώνονται γρήγορα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

 

Τίτλος εργαστηρίου που επιθυμείτε να εγγραφείτε(*)

Ονοματεπώνυμο (*)

Πόλη/Χώρα (*)

Ηλικία (*)

Επάγγελμα/Σπουδές

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Email (*)

Skype id

Πώς μάθατε για το εργαστήριο;

Ποιος είναι ο λόγος που θέλετε να συμμετάσχετε; Τι σας τράβηξε περισσότερο;

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here