Συνεργάτες

As seen on a Sussex Directories Inc site

 Kate Thompson, MA

Η Kate Thompson MA, CJT, είναι βασικό διδακτικό μέλος του Center for Journal Therapy στο Ντένβερ, διδάσκει στο Therapeutic Writing Institute και υπηρετεί στο συμβούλιο του International Association of Journal Writers. Είναι ανώτερη διαπιστευμένη Επόπτρια & Σύμβουλος BACP, συνεργαζόμενη με το New School of Psychotherapy and Counselling στο Λονδίνο.

Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και στο Center for Journal Therapy μετά από το πρώτο πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια, διεξάγει εργαστήρια και εκπαιδεύσεις πάνω στην ημερολογιακή θεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου Therapeutic Journal Writing: an introduction for professionals (Jessica Kingsley Publishers) και συνεπιμελήτρια με την Gillie Bolton και τη Victoria Field του βιβλίου Writing Works: a resource handbook for therapeutic writing workshops and activities και του Writing Routes: a resource handbook of therapeutic writing (και τα δύο από τις εκδόσεις Jessica Kingsley).

Ζει στους πρόποδες των Βραχωδών Ορών πάνω από το Boulder του Κολοράντο, όπου το τοπίο παρέχει έμπνευση για το γράψιμό της και ένα πανέμορφο σκηνικό για τις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Εργάζεται διά ζώσης και διαδικτυακά.

Ιστοσελίδα: http://www.journaltherapy.co.uk/
Μπλογκ: https://therapeuticjournal.wordpress.com/author/journalkate/

 

 

 

Κωνσταντίνα Φούκα 

Η Κωνσταντίνα Φούκα γεννήθηκε το 1989 στην Καλαμάτα, όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ως Ειδική Παιδαγωγός, εργάστηκε σε αρκετά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2015 συνέχισε τις σπουδές της στο Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης στην Αθήνα και, στη συνέχεια, στην Κλινική Tavistock στο Λονδίνο, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην ψυχοδυναμική προσέγγιση υποστήριξης παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους. Παράλληλα, δούλεψε σε μονάδα υποστήριξης εφήβων κι ενηλίκων με προβλήματα ψυχικής υγείας, όπου, μέσα από τη διοργάνωση εργαστηρίων και θεραπευτικών ομάδων, διευκόλυνε την επανένταξή των ατόμων αυτών στην κοινότητα. Τον Ιούνιο του 2021 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Θεραπευτική Γραφή. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην Παιγνιοθεραπεία.

Πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα ‘Άναρχες Σκέψεις’.