Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζερβάκη, EMBA, PMP, TTT-Business Coach, Διαχειρίστρια Έργων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Ένα εργαστήριο που θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στη δημιουργική σου ικανότητα και να παράγεις και να υλοποιείς ιδέες που αξίζουν!

Δημιουργικότητα! Η Νο. 1 δεξιότητα, σύμφωνα και με το Linkedin, που απαιτείται πλέον σε κάθε έκφανση της ζωής μας ώστε να είμαστε σε θέση να δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Όλοι είμαστε από τη φύση μας δημιουργικοί, όμως ο τρόπος εκπαίδευσης αλλά και η ίδια η καθημερινότητα μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα είναι υπόθεση των λίγων. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή!

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στη δημιουργική σου ικανότητα, να ξεπεράσεις εκείνα τα εμπόδια που σε καταστούν μη αποτελεσματικά δημιουργικό και να παράγεις ιδέες με αξία αλλά και να κάνεις το πρώτο βήμα της υλοποίησης αυτών, τότε δεν έχεις παρά να συμμετέχεις σ’ αυτό το online εργαστήριο και να δουλέψεις στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Τι είναι δημιουργική σκέψη, πώς μπορείς να την ξεκλειδώσεις και να κάνεις την αποτελεσματική δημιουργικότητα μέρος της καθημερινότητάς σου.
  • Εμπόδια που μπλοκάρουν τη δημιουργικότητα και πώς μπορείς να τα ξεπεράσεις.
  • Τι είναι το Design Thinking και πώς μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε έκφανση της ζωής σου.
  • Σωστός ορισμός προβλημάτων/ερωτημάτων/προκλήσεων που αναζητούν λύση.
  • Στρατηγικές και μέθοδοι παραγωγής ιδεών.
  • Τεχνικές τεσταρίσματος ιδεών και επιλογής εκείνων που αξίζει να υλοποιηθούν.
  • Τρόποι για να κάνεις το πρώτο βήμα στην υλοποίηση αλλά και στη διάδοση των ιδεών σου.
  • «Εργαλεία» της Φύσης που μπορούν να ξεμπλοκάρουν και να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σου.

Το online αυτό εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκλειδώσουν τη δημιουργική τους ικανότητα, να την εμπιστευθούν και να βγάλουν από μέσα τους ιδέες για αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους ίδιους, τις ομάδες στις οποίες πιθανόν συμμετέχουν ή/και τους οργανισμούς/επιχειρήσεις.

Το βασικό εκπαιδευτικό υλικό (θεωρία και ασκήσεις) προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, ενώ, κάποιο μέρος του συμπληρωματικού οπτικοακουστικού υλικού μπορεί να διατίθεται και στην Αγγλική γλώσσα.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ONLINE;

Το εργαστήριο πραγματοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Φυσικά θα υπάρχει ακριβής καθοδήγηση. Κάθε εβδομάδα δίδονται δραστηριότητες, οι οποίες υλοποιούνται γραπτώς. Παράλληλα, υπάρχει συνεχής καθοδήγηση και υποστήριξη από την εισηγήτρια μέσω των συζητήσεων που γίνονται στην πλατφόρμα και μέσω γραπτών μηνυμάτων. Τέλος, υπάρχει συνεχής γραπτή διάδραση με τους συμμετέχοντες του workshop. Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου. Δεν απαιτείται παρακολούθηση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνίες: από 21 Μαρτίου 2019 έως 18 Απριλίου 2019 (4 εβδομάδες)

Κόστος: 100 € (σε 2 δόσεις)
10% έκπτωση σε ανέργους, φοιτητές & συνταξιούχους

Email γραμματείας για εγγραφές: info@expressingmyself.gr

Email εισηγήτριας για πληροφορίες περιεχομένου: dimitra@dimitrazervaki.com

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την εγγραφή σας απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, καθώς στις ομάδες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων και οι θέσεις συμπληρώνονται γρήγορα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και στείλτε τη στο info@expressingmyself.gr 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Δήμητρα Ζερβάκη, EMBA, PMP, TTT-Business Coach, Διαχειρίστρια Έργων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Δήμητρα Ζερβάκη, λειτουργώντας ως Entrepreneur αλλά και ως Business/ExecutiveCoach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP) και πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers). Διαθέτει περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων, στην οργάνωση και στρατηγική ανάπτυξη οργανισμών και startupεπιχειρήσεων, στην εκπόνηση και διαχείριση προγραμμάτων/έργων, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών/προϊόντων/υπηρεσιών, στην έρευνα αγοράς, στο marketing, στο business branding, personal/executive branding και στο storytelling (brandstory), στην παρουσίαση ιδεών (dea Pitching), στη διοίκηση τμήματος πολυμεσικών εφαρμογών, στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs, σε θέματα αειφορίας και στη δημιουργία αειφορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://dimitrazervaki.com & Linkedin

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here