Μια από τις κύριες υπηρεσίες του Ινστιτούτου Ψυχικής Έκφρασης είναι οι συνεδρίες και τα εργαστήρια σχετικά με την Θεραπευτική Γραφή, τα οποία προσφέρονται από την ψυχολόγο Δήμητρα Διδαγγέλου.

Στην θεραπευτική γραφή ή εκφραστική γραφή, όπως αλλιώς ονομάζεται, το γράψιμο χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και των σκέψεων. Δίνονται συγκεκριμένες τεχνικές και χρησιμοποιούνται μέθοδοι οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς επιστήμονες.

Μέσω της θεραπευτικής/ εκφραστικής γραφής ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα μέσω του γραπτού λόγου, να πει την ιστορία του και να διοχετεύσει τα συναισθήματά του στο χαρτί χωρίς το φόβο της κριτικής, του σωστού ή λάθους. Είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος τρόπος έκφρασης και χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό (ΗΠΑ και Ευρώπη) για τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Οι συνεδρίες και τα εργαστήρια της θεραπευτικής/ εκφραστικής γραφής απευθύνονται σε ενήλικες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την προσωπική τους εξέλιξη, επιθυμούν ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτογνωσία, να επεξεργαστούν γεγονότα και σχέσεις, να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις, να βρουν ισορροπία και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Επιλέξτε ένα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα:

  1. Προσωπική Ανάπτυξη – καθορισμός στόχων και αριθμού συνεδριών έπειτα από συνομιλία με την ψυχολόγο
  2. Γράφοντας μέσα από τις αλλαγές – Σετ 6 συνεδριών που απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο αλλαγών
  3. Συγγραφικό ξεμπλοκάρισμα και ενδυνάμωση δημιουργικότητας – Σετ 4 συνεδριών που απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους συγγραφείς ή καλλιτέχνες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις καλλιτεχνική τους έκφραση, ν’ αυξήσουν τη δημιουργικότητά τους και ν’ απογειώσουν το ταλέντο τους

Οι ατομικές συνεδρίες πραγματοποιούνται διά ζώσης ή εξ’ αποστάσεως μέσω Skype. Τα εργαστήρια διά ζώσης ή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εκφραστική/ θεραπευτική γραφή, επικοινωνήστε σήμερα με τη Δήμητρα Διδαγγέλου και κανονίστε δωρεάν ενημέρωση μέσω Skype.

Email: expressive.writing@yahoo.com

 

Μάθετε περισσότερα για την εκφραστική γραφή εδώ:
http://expressingmyself.org/ekfrastiki-grafi/

 

Δείτε συχνές ερωτήσεις εδώ:
http://expressingmyself.org/sichnes-erotisis/

 

Δείτε το βιογραφικό της Δήμητρας Διδαγγέλου εδώ:
http://expressingmyself.org/liga-logia-gia-mena/

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here