ONLINE Εργαστήριο 

Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζερβάκη, EMBA, PMP, TTT-Business Coach, Διαχειρίστρια Έργων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Ένα εξ’ αποστάσεως εργαστήριο που θα σε υποστηρίξει στο ταξίδι της δημιουργίας μίας ζωής με νόημα, ανακαλύπτοντας το πάθος σου ή τα πάθη σου και εκφράζοντάς τα αυθεντικά στον κόσμο.

Είσαι ένας άνθρωπος που…

  • Νιώθει να έχει πέσει στην παγίδα της μετριότητας τόσο στην επαγγελματική του όσο και στην προσωπική του ζωή και δεν βρίσκει νόημα σε ό,τι κάνει;
  • Δεν ξέρει ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσει στη ζωή του ή νιώθει ότι το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεται δεν του επιτρέπει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του δυναμικά προς τα έξω;
  • Σκέφτεται ή πρέπει να κάνει μία επαγγελματική στροφή ή μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του όμως δεν γνωρίζει την κατεύθυνση ή δεν είναι σίγουρος γι’ αυτήν, τον κυριεύει ο φόβος της αλλαγής και του καινούριου και δεν τολμά να κάνει το πρώτο βήμα;

Τότε δεν έχεις παρά να συμμετέχεις σ’ αυτό το online εργαστήριο και να βρεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου δουλεύοντας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Τι είναι πάθος, γιατί πρέπει να το βρω και πώς σχετίζεται με το «Γιατί» μου.
  • Ποιο είναι το κυρίαρχο ή τα κυρίαρχα πάθη μου και ποιος ο σκοπός της ζωή μου.
  • Τι είδους πολυμορφικός άνθρωπος είμαι και πώς πρέπει να σχεδιάσω τη ζωή μου για να βρίσκω νόημα και να βιοπορίζομαι.
  • Πώς μπορώ να αποφύγω την παγίδα της μετριότητας και του φόβου της αλλαγής και να ζήσω τη ζωή μου με βάση το πάθος μου.
  • Πώς μπορώ να μεταφράσω το πάθος μου σε δουλειά ή και σε side projects δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό πλάνο δράσης.

Το online αυτό εργαστήριο διαρκεί 6 εβδομάδες κι απευθύνεται σε όλους εκείνους, ανεξαρτήτως ηλικίας και γνωστικού υποβάθρου, που θέλουν να ξυπνούν το πρωί και να νιώθουν ότι ζουν μία ζωή που τους γεμίζει ενώ παράλληλα παράγουν και υλοποιούν ιδέες που προσφέρουν αξία τόσο στον εαυτό τους όσο και στους συνανθρώπους τους και στον πλανήτη που μας φιλοξενεί.

Το βασικό εκπαιδευτικό υλικό (θεωρία και ασκήσεις) προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, ενώ, κάποιο μέρος του συμπληρωματικού οπτικοακουστικού υλικού μπορεί να διατίθεται και στην Αγγλική γλώσσα. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου περιλαμβάνεται προαιρετική συνομιλία με την κ.Ζερβάκη μέσω Skype. 

Τι χρειάζεται να ξέρω για να συμμετέχω online;

Το εργαστήριο πραγματοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, θα υπάρχει ακριβής καθοδήγηση. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όλες οι «συζητήσεις» και ασκήσεις θα γίνονται γραπτώς. Δεν χρειάζεται παρακολούθηση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα.

      Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Δήμητρα Ζερβάκη, λειτουργώντας ως Entrepreneur αλλά και ως Business/Executive/Personal Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP) και πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers). Διαθέτει περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων, στην οργάνωση και στρατηγική ανάπτυξη οργανισμών και startup επιχειρήσεων, στην εκπόνηση και διαχείριση προγραμμάτων/έργων, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών/προϊόντων/υπηρεσιών, στην έρευνα αγοράς, στο marketing, στο business branding, personal/executive branding και στο storytelling (brand story), στην παρουσίαση ιδεών (Idea Pitching), στη διοίκηση τμήματος πολυμεσικών εφαρμογών, στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs, σε θέματα αειφορίας και στη δημιουργία αειφορικών επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες: https://dimitrazervaki.com & Linkedin

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ημερομηνίες: 18 Οκτωβρίου – 28 Νοεμβρίου  2018  (6 εβδομάδες)

Κόστος: 140 € (σε 2 δόσεις)
10% έκπτωση σε ανέργους, φοιτητές & συνταξιούχους

Email γραμματείας για εγγραφέςseminaria@psy-che.gr

Email εισηγήτριας για πληροφορίες περιεχομένου:dimitra@dimitrazervaki.com

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την εγγραφή σας απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, καθώς στις ομάδες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων και συμπληρώνονται γρήγορα.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και στείλτε τη στο seminaria@psy-che.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here